- Web sitesi
- www.mistikoyun.com
![]() |

Ana karakteri dokuz sezonun ardından aniden ayrılan Emmy Rossum neden Shameless'tan ayrıldı? Bilmeniz gereken her şey burada.
Showtime'ın Shameless'ının kutuları zahmetsizce işaretlemesiyle, bir Amerikan yeniden yapımının İngiltere'deki orijinali kadar iyi veya daha iyi olması pek sık görülen bir durum değil.
The Office gibi isimlerle birlikte dizi, Chicago'da işçi sınıfından bir ailenin reisi olan Frank Gallagher'ı takip ediyordu. Altı çocuğu çok içki içtiği için acı çekiyor ve en büyük kızı Fiona evdeki herkese bakmak zorunda kalıyor.
İlk kez 2011'de yayınlanan ve 2021'de sona eren Emmy Rossum, ekrandaki süresinin çoğunda dizinin ana başrolünü üstlendi. Peki neden Shameless'tan ayrıldı? İşte bilmeniz gerekenler.
Emmy Rossum neden Shameless'tan ayrıldı?
Emmy Rossum, " sözleşmeden kaynaklanan sorunlar ve başka projeleri takip etme arzusu " nedeniyle resmi olarak Shameless'tan ayrıldı .Rossum'un karakteri Fiona, 9. Sezonun sonunda kesin bir çıkış yaptı ve Variety bunun 2016'daki sözleşmesinin yeniden müzakere edilmesiyle ilgili olduğunu bildirdi. Rossum, 7. Sezonu çekerken başlangıçta başrol oyuncusu William H. Macy ile eşit ücret talep etti
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
, daha fazla ödeme almak istemeden önce.Shameless 8. Sezon setinde işler yolunda gidiyor gibi görünse de, Emmy Rossum daha sonra Facebook'ta yeni fırsatlar peşinde koşmak için ayrılmak istediğini paylaştı ve şöyle dedi: "Beni gitmiş olarak düşünmeyin, sadece beni aşağı iniyor olarak düşünün." blok.
"Fiona'yı oynama fırsatı bir hediyeydi" diye devam etti. “Katmanlı ve dinamik olarak kadın olsun ya da olmasın çok az karakter var. O bir ana aslandır, şiddetli, kusurlu ve cinsel açıdan özgürdür. Yaralı, savunmasız ama asla pes etmeyecek. Ekonomik bir bunalım içinde yaşıyor ama depresyona girmeyi reddediyor. Becerikli. O sadıktır. Cesurdur. Pilot senaryoyu okuduğum anda bunun farklı olduğunu, özel olduğunu anladım. Koçum Terry Knickerbocker'la birlikte seçmelere yorulmadan hazırlandım.
“Randevuya yağmurda yürüdüm, bu yüzden darmadağınık görünüyordum. Üçüncü seçmelerim sırasında, odadaki rolü aldığımda, kelimenin tam anlamıyla sevinçli bir rahatlama ve inanamama içinde çığlıklar atarak aşağı yukarı zıpladım. Oldukça basit, son sekiz yıl hayatımın en iyisiydi.”
Ayrıca Rossum'un Shameless'tan ayrılıp, ayrılışından kısa bir süre sonra Modern Love and Animal Kingdom'ın yönetmenliğini yapmasının nedeni olarak da zamanlama çatışmaları gösterildi.
Fiona'ya gelince, karakterin ailesi için elinden geleni yaptığını hissettiği ve onu yeni meralar aramaya ittiği belirtildi. Ancak dokuz sezonun ardından böylesine ani bir yokluk, dizinin geri kalanına pek uymadı.