Neler yeni

You Sezon 5 spoiler'ı hayranları sevinçten zıplattı

admin 

Administrator
Administrator
Kurucu
Web sitesi
www.mistikoyun.com
Penn Badgley Sende

One You 5. Sezon spoiler'ı Twitter'da yayınlandı ve içeriği dizi hayranlarını sevindirdi.
Netflix'in You dizisi, Joe Goldberg'in ( Penn Badgley ) 4. sezonun çalkantılı sonuçlarıyla hesaplaşmaya çalıştığı beşinci ve final sezonuna hazırlanıyor .
5. Sezon hakkında pek bir şey bilinmezken , yeni yayınlanan bir spoiler, hayranların Joe'nun eylemlerinin gerçek sonuçlarıyla yüzleşebileceği konusunda kutlama yapmasına neden oldu.
Twitter kullanıcısı 21metgala, Badgley'nin New York'ta çekim yaptığını gösteren bir dizi fotoğraf yayınladı . Bu fotoğraflarda, Badgley'nin karakteri iki dedektif tarafından bir polis karakolundan dışarı çıkarılıyordu.

Dizi 2019'da başladığından beri hayranlar, Joe'nun birçok şehirde bıraktığı kanlı izden dolayı hesap vermesini bekliyor.

Sadece 1. sezonda Joe, komşularından birini, kız arkadaşını, Beck'in eski erkek arkadaşını, Beck'in en yakın arkadaşını ve Beck'in kendisini öldürdü.

Terör saltanatı memleketi New York'ta da durmadı. Ayrıca Kaliforniya'da ve İngiltere'deki mola yerinde kaçarken insanları da katletti.

Şans ve iyi yazımın birleşimi sayesinde Joe, hayranların canını sıkacak şekilde suçlarının sorumluluğundan her zaman kaçmıştır. Ancak bu spoiler, bir kez olsun kanunun sıcak koltuğunda olacağını gösteriyor.

Bir hayran spoiler'ın altına "Sonunda onun kıçını yakaladılar," yazdı , bir diğeri ise "SONUNDA BİRİ ONU YAKALADI," diye ekledi .

Ve üçüncü bir izleyici, hayranların çoğunluğunun hissini şu yorumla özetlemiş gibi görünüyor "BUNU DOĞRU BİLİYORUM. JOEVER'A BEN BUNU DİYORUM."

Konuyu görüntüleyenler