- Web sitesi
- www.mistikoyun.com
![]() |

Shin ve Heisuke yeni bir karakterle tanışıyor, ama o gerçekten bir müttefik mi? Sakamoto Days Bölüm 186'dan ne bekleyeceğinizi öğrenin.
Sakamoto Days'in devam eden hikayesi, Taro Sakamoto'nun kaosun ortasında bir kenarda oturmasıyla ikiliyi hapse attı. 185. Bölümde, Falcı olarak görev yapan eski JAA üyesi Atari'yi bulmaya bir adım daha yaklaşıyorlar.
Taro ve müttefikleri yakında JAA'ya bir saldırı başlatacaklar, ancak önce becerilerini geliştirmeleri gerekiyor. Shin'in durumu psişik güçleri nedeniyle özeldir. Bu nedenle, ona yardım edebilecek tek kişi Atari'dir. Onun için talihsiz bir şekilde, Atari, X'in aktiviteleri sırasında bir sürü yanlış karar verdikten sonra tutuklandı.
JAA Hapishanesi'nin en alt seviyesinde kilitli, erişimi oldukça zor. Shin ve Heisuke başlangıçta B1 seviyesinde tutulmuşlardı, ancak Jo Shackles'ı yendikten sonra Atari'ye bir adım daha yaklaşıyorlar. Şimdi B2 seviyesindeler, ikiliyi bekleyen başka hangi zorluklar var?
Sakamoto Days Bölüm 186 yayın tarihi ve saati
Sakamoto Days 186. Bölüm , 20 Ekim 2024 Pazar günü, PT saatine göre sabah 7'de yayınlanacak . En son bölümleri Manga Plus'ta ücretsiz okuyabilirsiniz.Sakamoto Days Bölüm 186'nın dünya çapında yayınlanacağı saat dilimlerini aşağıda bulabilirsiniz :
- 11.00 Doğu Saati
- 16.00 İngiliz Saati
- 17.00 Avrupa Saati
- 20.30 Hindistan Saati
- 23.00 Filipinler Saati
Sakamoto Days Bölüm 186 spoiler spekülasyonu

Son bölüm, inanılmaz yetenekli ve tehlikeli bir okçu olan Tenkyu'yu tanıtıyor. Becerileri göz önüne alındığında, B2 seviyesinde tutulması mantıklı. Tenkyu, kötü bir kavga ettiği bir arkadaşıyla barışmak için Atari'yi aradığını da ortaya koyuyor.
Shin, Tenkyu'nun yalan söylemediği veya düşmanca davrandığı sonucuna varır. Ancak yeni karakterin dövüş becerileri şok edicidir. Yaklaşan bölüm Tenkyu ve geçmişi hakkında daha fazla ışık tutabilir. Ayrıca Tenkyu'nun Atari ile tanışma umuduyla ikiliye katılması da mümkün.