- Web sitesi
- www.mistikoyun.com
![]() |

Palworld'deki en önemli kaynaklardan biri Kadim Teknoloji Puanlarıdır çünkü bunlar yeni araçların, yapıların ve öğelerin kilidini açmanın anahtarıdır. Yaratık toplama oyununda Antik Teknoloji puanlarını nasıl kazanabileceğinizi burada bulabilirsiniz.
Canavarları evcilleştirmenin en yeni fenomeni , POCKETPAIR'in açık dünya hayatta kalma oyunu Palworld'dür . Canavarlarla dolu dünyada hayatta kalmak istiyorsanız, çok sayıda
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
yakalamanız , zorlu patronları yenmeniz ve elinizde bol miktarda kaynak olduğundan emin olmanız gerekir .Bulabileceğiniz en önemli malzemelerden biri Kadim Teknoloji Puanlarıdır. Düzenli olarak yeni araç ve eşyaların kilidini açmak istiyorsanız bu noktalar son derece önemlidir ancak nadir olmaları nedeniyle bunları bulmak zor olabilir. İşte Palworld'de Kadim Teknoloji Puanlarını tam olarak nasıl kazanacağınız.
Palworld'de Kadim Teknoloji Puanları nasıl alınır?

Oyuncular, Palworld'deki Zindan patronlarından, Sendika Kulesi patronlarından ve Alpha Pals'lardan herhangi biriyle savaşarak ve onları yenerek Kadim Teknoloji Puanları kazanabilirler.
Kadim Teknoloji Puanlarını erkenden almanın belki de en iyi yöntemi, Sendika Kulesi patronlarıyla savaşmaktır çünkü onlar, onları yendiğinizde oyuncuları beş Kadim Teknoloji Puanı ile ödüllendirirler. Diğer bosslar size sadece bir Kadim Teknoloji Puanı verecek.
Ayrıca, patronu tekrar devirirseniz daha fazla Kadim Teknoloji Puanı kazanamayacağınızı da belirtmekte fayda var, bu nedenle, tüm patronlara hızlı bir şekilde ulaşamadığınız sürece bu, kolayca ezebileceğiniz bir şey değildir.