- Web sitesi
- www.mistikoyun.com
![]() |
Adım 1: Bilgisayarı yeniden başlatın. Ekran açıkken ekranda görüntülenen tuşa art arda basın. Masaüstü bilgisayarlarda herhangi bir uyarı yoksa BIOS'a girmek için "F2" veya "Del" tuşuna art arda basmayı deneyin; Dizüstü bilgisayarlarda ise BIOS girişi için " Fn+F2" veya "Del" tuşuna basmayı deneyin.
Not: Hiçbiri işe yaramazsa "Esc", "F8", "F9", "F10", "F11" veya "F12" tuşlarına basmayı da deneyebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarlar için "Fn+Esc", "Fn+F8", "Fn+F9", "Fn+F10", "Fn+F11" veya "Fn+F12" tuşlarına basmayı deneyin.
Aşağıda gösterilen seçim kutusu görünürse Kuruluma Gir'i tıklayın.
Adım 2: BIOS arayüzüne girdikten sonra Gelişmiş moda/ EZ Moduna girmek için “F7” tuşuna basın .
Adım 3: Hız aşırtma ayarlarına tıklayın.
Adım 4: Aşağıya doğru kaydırın ve ardından CPU Özellikleri seçeneğine tıklayın .
Adım 4: SVM Modunu/Intel Virtualization Tech'i bulun ve Devre Dışı'dan Etkin'e geçin . Değiştirdikten sonra kaydedip çıkmak için "F10" tuşuna basın.
Not: Hiçbiri işe yaramazsa "Esc", "F8", "F9", "F10", "F11" veya "F12" tuşlarına basmayı da deneyebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarlar için "Fn+Esc", "Fn+F8", "Fn+F9", "Fn+F10", "Fn+F11" veya "Fn+F12" tuşlarına basmayı deneyin.

Aşağıda gösterilen seçim kutusu görünürse Kuruluma Gir'i tıklayın.

Adım 2: BIOS arayüzüne girdikten sonra Gelişmiş moda/ EZ Moduna girmek için “F7” tuşuna basın .

Adım 3: Hız aşırtma ayarlarına tıklayın.

Adım 4: Aşağıya doğru kaydırın ve ardından CPU Özellikleri seçeneğine tıklayın .

Adım 4: SVM Modunu/Intel Virtualization Tech'i bulun ve Devre Dışı'dan Etkin'e geçin . Değiştirdikten sonra kaydedip çıkmak için "F10" tuşuna basın.