Neler yeni

Anime Jujutsu Kaisen hayranları 269. Bölümden sonra Kusakabe konusunda bölündü

Anime

admin 

Administrator
Administrator
Kurucu
Web sitesi
www.mistikoyun.com
Jujutsu Kaisen'deki Kusakabe

Kusakabe, Jujutsu Kaisen Bölüm 269'da Yuji'nin idam edilmesine izin verdiğini açıkladığında tartışmalı bir an yaşıyor ve hayranlarını karakteri konusunda ikiye bölüyor.
Jujutsu Kaisen manga sonu neredeyse geldi. 15 Eylül 2024'te yayınlanacak olan 269. Bölüm dışında, serinin 30 Eylül'de sona ermesinden önce iki bölümü daha var.
Sonsözün ortasında, jujutsu büyücülerinin Sukuna'yı yenmek için tüm planlarını öğreniyoruz. 269. Bölümde, büyücüler arasındaki bir tartışma sırasında, Kusakabe, başlangıçta üst düzey yöneticilerin Yuji'yi idam etme planını nasıl desteklediğini ortaya koyuyor.
Yuji, Sukuna'nın gemisi olduğundan, bir tehdit haline gelmeden önce onu öldürmenin akıllıca olacağını düşündü. Sadece Yaga yüzünden devam etmedi. Kusakabe ayrıca Gojo'yu Yuji'yi ilk gün öldürmediği için suçladı.
Bu sahne pek çok okuyucu tarafından iyi karşılanmadı. Birçoğu Kusakabe'nin küçük bir çocuğu öldürmekle sorun yaşamadığını söylüyor. Bazıları ise merhum büyücünün tek istediği bir çocuğu korumakken Gojo hakkında kötü konuştuğu için ona kızıyor.

"Kusakabe'nin 'Yuji'yi daha önce öldürmediği için Gojo'nun suçu' demesi bana çok gerçek dışı geliyor. Yani, bu bizim nazik sjsbsjsh olduğuna inanmamız gereken adam mı?" diye yazdı bir kullanıcı X'te.

Bir diğeri ise "Kusakabe, Yuji'yi öldürmediği için Gojo'yu suçluyor, seni yakaladığımızda aman Tanrım" yazdı .

Ancak birçok okuyucu Yuji'yi öldürmenin birçok hayat kurtaracağını da belirtti ve Kusakabe, sadece daha genel iyilik için idamı onayladı.

Birinin paylaştığı gibi , "Kusakabe'nin burada sert davrandığını biliyorum ama dürüstlüğünü ve çocuklara hiçbir şey için üzülmemeleri gerektiğini söylemesini seviyorum. Onu bu yüzden seviyorum."

"Shibuya katliamının olacağını önceden gördü ve bu tehlikeyi daha başlamadan yok etmenin akıllıca olduğunu düşündü. Tramvay sorununa dahil edildiği için zalim değil," diye katıldı bir diğeri.

Hayranlar Kusakabe hakkında tartışırken, bir sonraki bölümde Gojo'nun geri dönmesini umuyorlar . Gerçekten geri dönüp dönmeyeceği henüz belli değil.

Konuyu görüntüleyenler