- Web sitesi
- www.mistikoyun.com
![]() |
1. HP anakartı için VT'yi etkinleştirin
Adım 1: Bilgisayarı yeniden başlatın. Ekran açıkken ekranda görüntülenen tuşa art arda basın. Herhangi bir istem yoksa BIOS'a girmek için "F9" veya "F10" tuşuna art arda basmayı deneyin.
Adım 2: "Güvenlik" > "Sistem güvenliği" > "Sanal Teknoloji" , Devre Dışı Bırak'tan Etkinleştir'e geçiş yapmak için "→" tuşuna basın ve ardından değişikliği kabul etmek için "F10" tuşuna basın.

Adım 3: "Dosya" menüsüne tıklayın ve "Değişiklikleri Kaydet ve Çık" ı seçin ve son olarak "Evet"e tıklayın .
2. HP masaüstünde VT'yi etkinleştirin
Adım 1: Bilgisayarı yeniden başlatın. Ekran açıkken ekranda görüntülenen tuşa art arda basın. Herhangi bir istem yoksa BIOS'a girmek için "F9" veya "F10" tuşuna art arda basmayı deneyin.Adım 2: “Gelişmiş Yonga Seti Özellikleri” > “Sanallaştırma Teknolojisi”, "Enter" tuşuna basarak " Devre Dışı " durumundan "Etkin" durumuna geçin ve son olarak kaydedip çıkmak için "F10" tuşuna basın.

3. HP dizüstü bilgisayarda VT'yi etkinleştirin
Adım 1: Bilgisayarı yeniden başlatın. Ekran açıkken ekranda görüntülenen tuşa art arda basın. Herhangi bir istem yoksa BIOS'a girmek için "F9" veya "F10" tuşuna art arda basmayı deneyin.Adım 2: “Gelişmiş” > “Sistem Seçenekleri” > Sanallaştırma Teknolojisi(VTx), Sanallaştırma Teknolojisi (VTx) ve Yönlendirilmiş G/Ç için Sanallaştırma Teknolojisi (VTd) yanındaki kutuları işaretleyin ve son olarak kaydedip çıkmak için "F10" tuşuna basın .